Din lokale optiker i Hadsten

Hvem er vi?

Søndergades Optik er din lokale optiker i Hadsten. Hos os er det den samme optiker du møder, hver gang du skal have personlig rådgivning om synsprøve, briller eller kontaktlinser. Vores lille team består af Mette og Bo, som begge er autoriserede optikere og kontaktlinse tilpassere. Vi elsker udfordringer og bestræber os altid på at forbedre vores faglighed.

Vores værdier

Hos Søndergades Optik går vi op at yde den bedste service og vejlede vores kunder til den løsning, der passer bedst til dem. Det er vigtigt for os at opbygge et godt tillidsforhold til vores kunder, så de altid føler sig trygge og velkomne hos os.

Vores faglighed og professionalisme er høj, og tilsammen har vi næsten 60 års erfaring i branchen. Hos os finder du altid briller i højeste kvalitet og i en prisklasse, der passer til dine præferencer. Vi sammensætter selv vores sortiment og 3-4 gange om året tager vi på messer, for at finde nye smarte og spændende modeller. Derfor kan du være sikker på, at vi altid har et bredt sortiment af både klassiske og funktionelle, såvel som smarte og unikke briller.

En del af OptikTeam

Vi er en del af én af Danmarks største optikerkæder – OptikTeam. Kæden består af 160 lokale, personligt ejede butikker, som køber ind sammen for at sikre sig konkurrencedygtige priser, stærke koncepter, et spændende udvalg fra de bedste leverandører og faglig udvikling for den enkelte butik.

Selvom vi er en del af denne kæde, er vi stadig en selvstændig butik, og derfor vil du kunne mærke, at vi ikke er styret af denne store kæde, men derimod selv har ejeren stående bag disken. Vi er en lokal butik, som ikke vil nøjes med færdigpakkede løsninger fra en standardsortiment.

Kig ind til os i butikken, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.