Solbriller med UV beskyttelse hos Søndergades Optik i Hadsten

 

Der er ikke nogen tvivl om, at det er skadeligt for dine øjne at blive udsat for for meget UV-stråling. Når du passer på dine øjne med solbriller med UV beskyttelse skåner du dine øjne for skader og synslidelser som eksempelvis grå stær.

 

UV-strålingen kommer fra solen, og den er ikke kun skadelig for vores hud, men også for vores øjne. Med solbriller kan du sørge for at beskytte dine øjne mod strålerne, ligesom huden omkring dine øjne også skånes med gode solbriller.

 

Kom til os i Hadsten og lær om beskyttelse mod UV-stråler

 

Hos os i Søndergades Optik i Hadsten, har vi stor erfaring med at rådgive dig om solbriller med UV beskyttelse og hvorfor det er vigtigt for dig at beskytte dine øjne mod de farlige UV-stråler.

 

UV-stråler kommer som både UV-A, UV-B og UV-C stråler. Både UV-B og UV-C er skadelige for mennesker, og den sidste slags bliver heldigvis fanget af ozonlaget. Derfor er det primært UV-B strålerne, du skal beskyttes for.

 

Hvis du ikke beskytter dig mod strålerne, kan du få flere lidelser i øjnene. Der findes ikke nogen bedre løsning end at benytte solbriller med UV beskyttelse, når du er udenfor.

 

Find dine næste solbriller hos os i Hadsten

 

I vores butik i Hadsten har vi hylderne fyldt med gode solbriller med UV beskyttelse. Vi har også et bredt udvalg af designersolbriller, så der også er noget for dig, der går op i de kendte mærker og gerne vil have et par flotte solbriller.

 

Vi har valgt de bedste solbriller, der også har høj UV beskyttelse, og derfor kan du få meget ud af at komme forbi os for at finde nogle solbriller, der kan hjælpe dig med at blive beskyttet mod solens ellers farlige stråler.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu