Find et brillestel, der passer til dig hos Søndergades Optik i Hadsten

Hvis du står og har brug for at få et nyt par briller, er der flere forskellige ting, du skal tage stilling til. Når først vi har fundet ud af, hvordan det står til med dit syn, så du kan få det korrekte glas i dine briller, er det til at rette fokus mod dit brillestel.

 

Brillestellet er det, der gør den største forskel, når det kommer til udseendet af dine briller. Det er nemlig brillestellet der bestemmer, hvordan dine briller er formet og derfor hvordan de klæder dit ansigt.

 

Det rette brillestel til dit ansigt i Hadsten

 

Der er stor forskel på vores alle sammens ansigtsform, og derfor er det ikke det samme brillestel, der klæder alle. Det kan godt være svært at vurdere, hvilken form for brillestel der klæder dit ansigt bedst, og derfor kan vi hjælpe dig i vores butik i Hadsten.

 

Når du finder det brillestel, der har den helt rette form til dit ansigt, vil du føle dig meget bedre tilpas. Det giver den helt rette ramme til dit ansigt, når du finder et brillestel, der passer korrekt til dig.

 

Forskellige farver på brillestel

 

Der findes også en hel masse forskellige farver, når det kommer til brillestel. Det kommer meget an på din huds naturlige undertoner, hvilken farve passer bedst til lige netop dig.

 

Samtidig kommer det også meget an på, hvor skarpe briller du har lyst til at have, hvilken farve du skal vælge. Hvis du gerne vil have en stærk kontrast i dine briller, så er det en god idé at vælge en mørk og skarp farve som eksempelvis sort.

 

Du kan også få brillestel, der gør dine briller enten runde eller firkantede, og det kan vi også hjælpe dig med at finde en løsning på.