Få en gratis synsprøve hos Søndergades Optik i Hadsten

 

Det er helt normalt, at de fleste på et tidspunkt begynder at føle, at deres syn svigter dem. Hvis du sidder i den situation, er du langt fra alene, og det er en god idé at få det undersøgt med en synsprøve, så du kan blive klar over, hvad der er galt med dit syn.

Forværret syn kommer nærmest snigende, og derfor er det ikke altid alle, der lægger mærke til forandringen. Hvis du pludselig skal knibe øjnene sammen for at se langt, eller du skal holde din mobiltelefon længere og længere væk for at kunne læse bogstaverne, så er det tid til at få en synsprøve.

 

Gratis synsprøve i Hadsten

 

Hvis du oplever nedsat syn, så bør du komme forbi vores butik i Hadsten, hvor vi kan lave en gratis synsprøve på dig, så du kan få svar på, hvordan det står til med dit syn.

Hvis vi vurderer, at dit syn er forværret, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rette par briller eller kontaktlinser, så du får en løsning, der passer til din situation, så du kan få dit gode syn tilbage igen.

 

Sådan bruges resultatet af din synsprøve

 

Når vi har fået dine resultater, kan vi bedre rådgive dig om dine muligheder for at få enten briller eller kontaktlinser. Det er en helt individuel vurdering, hvad der passer bedst til dig, og derfor kan vi nemt hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Du vil kunne få lavet dit brilleglas helt specifikt til dig, så der er taget højde for dit syn. Det er en kæmpe ændring for dit liv, når du endelig får dit gode syn tilbage, så kom forbi os i Søndergades Optik i Hadsten i dag for en gratis synsprøve.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.