Find din stil med briller fra Søndergades Optik i Hadsten

 

Det er ikke altid nemt at skulle finde det helt rette par briller, for der er mange forskellige parametre, der skal spille sammen, før du kan være helt tilfreds med dine nye briller.

Hos Søndergades Optik i Hadsten kender vi alt til at skulle vælge nye briller og finde din stil. Du vil nemlig altid ændre dit udseende en smule, når du skal have nye briller, men det behøver ikke at være en dårlig ting.

 

Faktisk kan du nemt finde din helt nye stil, når du får de rette briller på og dermed kan fremhæve nogle af dine bedste træk.

 

Find din stil med nye briller i Hadsten

 

Vi har stort erfaring med at rådgive om at finde det helt rette par briller. Noget af det, vi blandt andet hjælper dig med, er at definere din overordnede ansigtsform. Der er stor forskel på, hvad der klæder de forskellige ansigtsformer, og derfor er det vigtigt, at du kender din.

 

Derefter hjælper vi dig med at finde dine helt naturlige hudtoner, så vi kan finde en brille, der matcher matcher dine naturlige farver og kun bringer det allerbedste frem i dig, når du har dine nye briller på.

 

Stort udvalg af briller

 

Hos os i Søndergades Optik i Hadsten har vi en hel masse forskellige briller på hylden. Du kan både finde designerbriller af udenlandsk og dansk design, ligesom vi har et stort udvalg at forskellige brillestel i mange farver, så du kan finde det par, der passer til lige præcis dig.

 

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at du kommer hjem med et par briller, der passer godt til dig, og som du altid vil føle dig godt tilpas med på. Så find din stil med et nyt par briller hos os i Hadsten.

DOWNLOAD STIL GUIDE