Briller i dansk design hos Søndergades Optik i Hadsten

Når det kommer til at finde det helt rigtige par briller, der passer til dig, er der mange forskellige muligheder. Hos os i Søndergades Optik i Hadsten har vi en masse briller i dansk design på hylderne, så du har mulighed for at støtte vores lokale virksomheder.

 

Noget af det bedste ved at købe briller i dansk design, er at de er lavet i rigtig høj kvalitet og kan holde i mange år. Det er noget af det vigtigste, når det kommer til briller, at de kan holde i en lang periode.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Simple briller i dansk design i Hadsten

Dansk design er som regel karakteriseret ved at være meget minimalistisk, funktionelt og i høj kvalitet. Det samme gør sig gældende, når det kommer til dansk design inden for briller.

 

Her er der særligt fokus på funktionalitet, og briller i dansk design har fokus på at være lette og derfor lavet til ikke at kunne mærkes, når man har dem på. Samtidig er selve stilen meget minimalistisk, og du kan få et par briller, der er meget neutrale og passer godt til dit ansigt, når du køber briller i dansk design.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Find dit næste par briller hos os

Hos os i Søndergades Optik i Hadsten finder du et stort udvalg af briller, så du altid kan finde lige præcis det par, der passer bedst til dig og din personlighed. Vi har et stort udvalg af forskellige former og farver, så du kan finde det helt rigtige match til netop dig.

 

Samtidig har vi briller i dansk design fra eksempelvis mærker som Fleye og Thomsen Eyewear, der begge laver minimalistiske og anvendelige briller i god kvalitet. Du vil kunne mærke forskellen, når du prøver dem på, og det kan du her hos os.