Få råd om synstræning hos Søndergades Optik i Hadsten

 

Et godt syn handler ikke kun om at kunne se langt eller at kunne læse alt det, der står med småt. Hvis dine øjne ikke kan arbejde sammen, kan det have store konsekvenser for din koordinationsevne og din evne for at kunne fokusere korrekt.

 

Der er tale om, at dit samsyn ikke fungerer, hvis du har problemer med din koordinering. Hvis det er svært at bedømme afstand, eller du simpelthen ikke føler, at du kan få dit syn til at fungere helt korrekt, selvom du har fået briller.

 

Derfor skal du have hjælp til synstræning hos os i Hadsten

 

Hvis du oplever symptomer som træthed når du læser, dobbeltsyn og svært ved at koordinere, så kan vi hos Søndergades Optik i Hadsten afgøre, at der er behov for en specialiseret prøve af dit syn.

 

Hvis den viser, at du har problemer med dit samsyn, kan vi hjælpe dig med en plan for synstræning, som du skal lave derhjemme hverdag.

 

Synstræning har vist sig at kunne gøre en stor forskel for dit samsyn, og ligesom andre dele af kroppen, kan det i langt de fleste tilfælde trænes meget bedre. Med vores ekspertise i at træne dit syn bedre, kan vi hjælpe dig godt på vej.

 

Sådan fungerer synstræning

 

Synstræning er på mange måder som at træne en hvilken som helst anden del af kroppen, og vi sørger for at lave en plan for din træning, så du træner dine øjenmuskler på bedste vis.

 

Der er tale om små øvelser, der varer 15-30 minutter om dagen, og herefter følger vi naturligvis op på din udvikling. Med det rette forløb, kan du få dit samsyn genoptrænet, og det vil virkelig gøre en stor forskel for dit liv og i din dagligdag, og føre til færre gener.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING